Kõrvenõgese- ja hapuoblikasupp vutimunadega

Avaldatud: 27.05.2009 11:30

kimp kõrvenõgeseid
kimp hapuoblikaid
2 liitrit kanapuljongit
0,4 kg kartuleid
0,4 kg sibulaid
võid praadimiseks
4 vutimuna
soola
pipart

Sibul lõika kuubikuteks ja prae võis ilma värvita, kuni pehmenemiseni. Kõrvenõgeselehed pane korraks kuuma vette ja siis kuivata ja lõika ribadeks. Keeva puljongi sisse pane kartulid, mis on lõigatud kuubikuteks, ja 15 minuti pärast pane praetud sibulad ja ribadeks lõigatud kõrvenõgesed ja hapuoblikad. Lülita pliit välja, maitsesta suppi soola ja pipraga, pane kaas peale ja hoia 30 minutit kaane all enne serveerimist. Serveeri koos hapukoore ja keedetud vutimunadega.

Allikas: Terevisioon
Kokk: Nikita Tsunihhin

Keskmine hinne:
Sinu hinne: