Külm supp "Ovduhh"

Autor: Emil Rutiku
Allikas: Terevisioon | Avaldatud: 20.03.2012 12:17

250 g pikalt keedetud loomaliha või keedetud loomakeelt
1 värske kurk
4 kõvaks keedetud muna
kimbuke värsket koriandrit ja tilli
kaks kimpu rohelist sibulat
2 klaasi matsonit ehk maitsestamata jogurtit
1 klaas keedetud vett
soola vastavalt maitsele
 
Liha pesta ja eemaldada kile ja kõhred, keeta ja lõigata umbes 15 grammised lihatükid. Kurk puhastada ja lõigata viiludeks. Till, koriander ja sibul hakkida peeneks. Munad keeta kõvaks ja lõigata viiludeks.

Kõik komponendid tuleb segada keedetud veega lahjendatud matsoniga. Sega korralikult vedelikud. Soola vastavalt maitsele.
Jahuta ja anna lauda.
Keskmine hinne:
Sinu hinne: