Salvei kõrvitsasupp, maisi-seedermänniseemne muffiniga

Avaldatud: 20.10.2008 10:38

3 kg kõrvitsat
50 g värsket salveid
250 g võid
300 g mett
500 ml koort
1 l puljongit
4 sidrunit
soola, pipart

Koori ja puhasta kõrvits seemnetest. Lõika kuubikuteks. Lase pott kuumeneda ja lisa või, siis kõrvitsa kuubikud ja hauta, kuni need on pehmed. Lisa salvei, puljong ja mesi. Mitte väga kaua keeta! Värv peab säilima. Lisada köögikoor ja püreesta. Maitsesta.

Maisi-seedermänniseemne muffinid

15 g küpsetuspulbrit
100 g võid
25 g riivitud parmesani
200 ml piima
300 g jahu
50 g seedermänniseemneid
220 maisi (polenta)
soola, suhkrut

Rösti pannil seedrimänniseemned. Sulata või, sega kuivained, lisa piim. Sega sisse või. Pane saadud taigen vormi ja küpseta ahjus 190 kraadi juures ca 20 minutit.

Allikas: Terevisioon
Kokk: Ants Uustalu

Keskmine hinne:
Sinu hinne: