Sibulasupp röstitud sibulaga neljale

Autor: Ants Uustalu
Allikas: Terevisioon | Avaldatud: 09.01.2014 12:48

450 ml loomapuljongit

5 suuremat sibulat

2 punast sibulat

200 ml õunasiidrit

40 g võid

õli

Natukene rohelist sibulat

Tüümiani

Must pipar

Loorber

Sool


Viiluta sibul ja hauta koos või ja õliga klaasjaks. Samal ajal pane pipar, loorber, tüümian ja sool.

Vala peale siider ja auruta kogu vedelik potist välja. Siis vala peale puljong ja keeda veel kuni sibul on mõnusalt pehme.

Vahepeal lõika punane sibul pooleks koos koorega ja rösti pannil lõikepind. Tõsta ahjuplaadile, piserda õli ja soolaga ja pane ahju koos tüümianiga. Rösti ahjus kuni sibul on pehme.

Serveeri supp koos röstitud sibula ja rohelise sibulaga.

Hääd isu!

Keskmine hinne:
Sinu hinne: