Hapukapsa püreesupp rosmariinipirukatega

Avaldatud: 05.01.2009 15:11

1 porrulauk
60 g võid
3 kartulit
450 g hapukapsast
1 l veisepuljongit
3 spl kirsiveiniäädikat
400 ml köögikoort
½ spl köömneid
2 loorberit
1 spl kadakamarju
30 g rosmariini
0,2 kg lehttaignat
3 muna
50 g küüslauku
0,3 kg seasinki
soola, pipart

Pese porrulauk ja lõika väikesteks kuubikuteks. Kuumuta porrulauk võis nii, et ei läheks pruuniks.
Lisa kartulikuubikud, hapukapsas, loorber ja kadakamarjad. Vala peale puljong ja kirsiveiniäädikas, keeda kuni 20 minutit. Lisa koor ja keeda tasasel tulel veel natuke.
Võta välja loorber ja kadakamarjad ning pane blendrisse.
 
Rulli lahti taigen. Prae pannil sink koos küüslaugu ja rosmariiniga. Keeda 2 muna ja purusta kahvliga. Lõika taignast 5 cm läbimõõduga ratas, pane keskele lihasegu ja sulge ääred. Pintselda pealt munaga ja pane ahju. Küpseta kuldpruuniks.

Allikas: Terevisioon
Kokk: Ants Uustalu

Keskmine hinne:
Sinu hinne:

Kommentaarid

Vastuse lisamiseks sisene ERR kasutajatunnuse ja parooliga või vasta ilma sisse logimata alljärgneva vormi kaudu.


Kommenteerimise reeglid leiad siit.