Fenkoli püreesupp suitsuforelli ja krevettidega

Autor: köögikata
Avaldatud: 13.02.2011 12:21

ERR

Neljale

2 keskmist fenkolit
200 ml vahukoort
soovi korral kastmepaksendajat
soola
musta pipart
Pernod’ või muud aniisiviina
100 g külmsuitsuforelli
4 hiidkrevetisaba või 100 g puhastatud krevette
värsket tilli

Eemalda fenkolitelt jämedamad varre- ja juureosad. Tükelda potti väikemaks ning lisa niipalju vett, et see kataks fennelitükid. Keeda, kuni fennel on püreestamiseks valmis. Püreesta kutteri või saumikseriga. Kui soovid, sõelu. Lisa püreele vahukoor, kuumuta keemiseni ning maitsesta soola, pipra ja aniisiviinaga. Kui supp tundub vedel, paksenda kastmepaksendajaga.

Serveeri koos suitsulõheviilude ja krevetisabadega.

Keskmine hinne:
Sinu hinne: