Musta läätse supp kukeseente ja pestoga

Autor: Imre Kose
Allikas: Terevisioon | Avaldatud: 08.09.2011 10:35

shalottsibulat, sektoritena
2 spl oliivõli
100 g musti Beluga sorti läätsesid
100 g rohelist uba, puhastatud, tükeldatud
100 g kukeseeni
50 paksoid, tükeldatud
musta pipart, soola
1/2 sidruni mahl ja riivitud koor
1,5 l seenepuljongit
1 spl Vertigo Gourmet värsket pestot
 
 
- passeeri õliga kiirelt sibul ja kukeseened
- lisa seenepuljong , tüümian ja lase keema tõusta
- lisa läätsed ja keeda kuni küps
- lisa rohelised oad
- lisa lõpuks paksoi, kontrolli maitset, lisa vajadusel soola-pipart ja võta tulelt
- serveeri värske pestoga

Keskmine hinne:
Sinu hinne: