Juurselleri-õuna püreesupp praetud kammkarbiga

Autor: Riho Heinmets
Allikas: Terevisioon | Avaldatud: 27.02.2012 15:37

4-le inimesele

* Juurseller 500g
* Või 50g
* Sool 11g
* Õunad 400g
* Sidruni mahl 25ml
* Suhkur 15g
* Kanapuljong 1L
* Vahukoor 120ml
* Kammkarp 4tk

Sulata või potis ja lisa juurseller ning sool. Küpseta kaane all u. 10 min aeg-ajalt segades, et põhja ei keeks.

Puhasta õunad südamikest ja lõika need 1cm suurusteks tükkideks. Lisa need potti koos sidrunimahla ja suhkruga. Küpseta õunu u. 5 min või kuni on pehmed.

Lisa puljong ja vahukoor ning lase aeglaselt keema tõusta. Keeda u. 5 min.

Prae kammkarp.

Blenderda ning serveeri kammkarbiga.

Keskmine hinne:
Sinu hinne: