Praetud kõrvitsaõied

Autor: Rait Talvik
Allikas: Sõida maale! | Avaldatud: 14.02.2012 12:29

kõrvitsaõisi

paneeringuks:
mune
jahu

maitsestamiseks:
soola
maitsetaimi (iisop, petersell)

täidiseks:
oliive
päikesekuivatatud tomateid
juustu Vali peenralt kõrvitsaõied, vaata need hoolikalt üle ja kui tarvis, raputa välja putukad või mesimummud. Vajadusel pese ja kuivata õied.

Vahusta munad, maitsesta soolaga, riivi juust, lõika päikesekuivatatud tomatid ribadeks, tükelda oliivid, peenesta maitsetaimed.

Kuumuta pann, lisa veidi õli, täida kõrvitsaõied erinevate täidistega (oliivid, päikesekuivatatud tomatid, juust), paneeri muna ja jahu sees, prae kergelt mõlemalt poolt. Praetud õied aseta taldrikule, puista peale maitsesegu ja veidi juustu. Head isu!

Keskmine hinne:
Sinu hinne: