Puravikud riccotaga

Autor: Silver Saa
Allikas: Terevisioon | Avaldatud: 11.09.2014 12:41

Kogus neljale:

400g harilik kivipuravikku
250g riccotat või kodujuustu
2 keskmist chillit väikesteks kuubikuteks hakituna
1 suur sidrun
50g riivitud parmesani
20g röstitud seedermänni seemneid
10ml trühvli õli
50g toasooja võid
30ml oliivõli
100g ruccolat või vesikressi
Soola
Pipart
Kvaliteetset balsamicot

Puravikud:

Eelsoojenda ahi 220C peale.
Viiluta puravikud pikkupidi 1,5 -2cm paksuselt.

Riccota:

Riivi riccotasse sidruni koor.
Lõika sidrun pooleks ja pigista sisse poole sidruni mahl.
Lisa chilli ja riivitud parmesan.
Maitsesta soola ja pipraga, vajadusel lisa veel sidruni mahla.

Trühvli kaste:

Vispelda kausis kokku trühvli õli, oliiv õli, järele jäänud poole sidruni mahl.
Maitsesta soola ja pipraga

Serveerimine:

Aseta ahjuplaadile küpsetuspaber.
Määri paber võiga kokku.
Aseta peale puravikud.
Kata puravikud riccota seguga.
Rösti ahjus 220C 10-12 minutit.
Aseta puravikud taldrikule.
Sega kausis kokku ruccola lehed trühvli vinegretiga ning aseta salat puravike peale.
Puista üle seedermänni seemnetega.
Nirista peale balsamicot.

Keskmine hinne:
Sinu hinne: