Ingveriga küpsetatud kuldmerikoger

Avaldatud: 11.11.2009 15:06

1 kuldmerikoger
50 g ingverit
1 spl seesamiseemneid
2 spl seesamiõli
värsket koriandrit

Kaste:
50 ml sojat
50 g mugulsibulat
1 laim
50 g mett
musta pipart

Puhasta kala ja tee lõiked selja mõlemale poolele. Lõikude sisse pane soola ja ribadeks lõigatud ingverit, pritsi seesamiõli ja raputa kala peale seesamiseemneid. Siis aseta kala ahju ja küpseta 180 kraadi juures 20 minutit.

Kastme jaoks sega kokku soja, mesi ja laimimahl, lisa kuubikuteks lõigatud sibulad ja maitsesta musta pipraga. Kui kaste on liiga tugeva maitsega, siis lisa keedetud vett. Serveeri kala koos värske koriandri ja kastmega.
pipart veskist

Allikas: Terevisioon
Kokk: Nikita Tsunihhin

Keskmine hinne:
Sinu hinne: