Kõrvitsa carpaccio

Autor: Kaido Metsa
Allikas: Terevisioon | Avaldatud: 03.10.2014 12:29

Kõrvitsaliste carpaccio
mozzarella, kõrvitsasalati ja granaatõunaga

200g Kõrvitsat/kõrvitsaid

Näiteks:
50g Kollast suvikõrvitsat
50g Rohelist suvikõrvitsat
50g Pudelkõrvitsat
50g Guatemaala kõrvitsat

20g Granaatõuna seemneid
6tk Mozzarella kirssi
1spl Palsamiäädika kreemi
2-3tk Küüslauguküünt
2 spl Marineeritud kõrvitsat
3 spl Kõrvitsaseemneõli
1 Vars värsket rosmariini või kadakat

Soola
musta pipart

Peotäis rohelist salatit näiteks oblikaid või spinatit

1. Pesta ja soovi korral ka koorida kõrvitsalised ning viilutada õhukesteks ratasteks
2. Grillida mõlemalt poolt grillpannil ning asetada kõrvitsaseemneõli, peenestatud küüslaugu ja rosmariini/kadakaga küpsetusplaadile, seejärel maitsestada soola ja pipraga.
3. Aseta mozarella kirsid viilutatud kõrvitsate peale

Küpsetada 180C juures ahjus 10-20 minutit fooliumiga kaetud vormis.

Keskmine hinne:
Sinu hinne: